У п'ятницю, 21 грудня, в селищі Олександрівка, розташованому на заході Донецька, сталося займання житлового будинку у результаті попадання вибухонебезпечного предмету, про що повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій так званої "Донецької народної республіки".

Повідомлення про займання надійшло близько 21.00, при цьому вогонь знищив дах житлового будинку загальною площею 66 квадратних метрів. На щастя, під час події ніхто не постраждав.

Обставини займання на даний момент встановлюються, в її ліквідації брали участь 12 осіб з особового складу.

Не так давно вибух у Львові привів місцевих жителів в шок – на Різдвяному ярмарку у центрі міста вибухнув газовий балон, внаслідок чого кілька людей отримали травми різного ступеня тяжкості. У всіх потерпілих опіки шиї, обличчя і частин тулуба, при цьому двоє знаходяться в реанімації опікового відділення.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Мер Львова заявив, що робота Різдвяного ярмарку на даний момент припинено до закінчення розслідування і оголошення його результатів.

У поліції заявили, що за фактом жахливої трагедії на ярмарку відкрито кримінальне провадження за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Пожежа привіла у жах і жителів Вінницької області, де сталася масштабна пожежа в одному з цехів хімічного підприємства, після чого негайно була оголошена екстрена евакуація. На місце події за кілька хвилин прибули кілька бригад рятувальників, які за короткий час ліквідували пожежу н недопустили його перекидання на інші споруди.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Чехії тривають рятувальні роботи на шахті, де в результаті трагедії загинули 13 шахтарів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": за голови негідників, які підпалили розташований в Дарницькому районі Києва пункт роздачі безкоштовних обідів, призначено грошову винагороду.

ТакожЗнай.uа" писав, що увечері 22 грудня в київську міліцію надійшов анонімний дзвінок з повідомленням про мінування Центрального залізничного вокзалу.