В Луганську до Нового року окупаційна "влада" вирішила зробити подарунок місцевому населенню. У ніч із 31 грудня на 1 січня ніч працюватимуть ліфти в багатоповерхових будинках, які зазвичай працюють тільки вдень, повідомляє Politeka.

"Чудові новини. Ліфти в Луганську на Новий рік працюватимуть всю ніч. Як при бандерівцях!" — іронізує журналіст Денис Казанський, який показав на своїй сторінці в Facebook відповідну публікацію.

"Коли ж ще ностальгувати за ситими українськими часами, як не 1 січня – в день народження Степана Бандери", – додав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

“А унітази теж за графіком?”, “Розчулило – “всі працюючі ліфти”! Невже всі чотири?”, “Що, і ліфтери будуть тверезі?”, “столичних” багатоповерхових будинках))”, “Новина республіканського масштабу!”, “так і до баз НАТО недалеко!”, “Красиво жити не заборониш. Республіканський розмах!”, – іронізують українці.

Не обійшлося і без жартів про Моторолу, який помер в результаті вибуху в ліфті в 2016 році: “Навіщо? Адже Мотороли вже немає”, “десь в труні провернувся один моторола”, “Моторола б оцінив”.

Дивіться: фейки російської пропаганди про Україну

Нагадаємо, у "ДНР" назріває "голодний бунт", людей позбавили останніх грошей. Як повідомляв "Знай.ua", командування ЗСУ офіційно підтвердило факт звільнення значної частини території так званої "сірої зони" на Донбасі. Також "Знай.ua", писав, бойовики понесли колосальні втрати на Донбасі.