В "ДНР" люди не отримують своєчасно зарплату. Складна ситуація з виплатами чесно заробленого склалася на заводі «Стірол» в окупованій Горлівці. Затримка зарплати складає більше 3-х місяців. Ситуація настільки критична, що люди падають в голодний непритомність. Про це пишуть «Відомості Донбасу»

Останні кілька місяців на заводі "Стірол" склалася дуже складна ситуація з виплатою зарплати. Окупаційні «влади ДНР» то обіцяють «запустити», то закривають на «консервацію» завод. Останні майже 4 місяці працівники заводу не отримують зарплату. Ситуація критична — люди падають в голодний непритомність. Склалася ситуація обурила навіть завзятих прихильників "ДНР".

Ось що пише Євген Тинянский:

«Вчора, 25 грудня, я в своїх соцмережах розмістив матеріал про те, що один з працівників горлівського "Стиролу", яким не платять 4й місяць зарплату, впав в голодний непритомність, потрапив у лікарню. І от вчора, після нашого стусана, працівникам стиролу роздані продуктові гуманітарні пакети. Так, пакети мізерні і їх вміст не задовольнить ні аліментарних ні побутових потреб. Це не замінить людям їх зарплати. Продуктів вистачить на кілька днів. А у людей адже сім'ї… Попереду свята. При цьому, на потребах людей вирішила попіаритися ОД Донецька Республіка, розмістивши свої дані на пакетах, в яких були упаковані набори».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому багато прихильників «ДНР» запитують: «навіщо це було потрібно в 2014 році»:

«Капець…спасибі Душилину за пакетик корма»,

«Я дуже жалкую про те, що воював за дно(р) 26 місяців…Після Сашка, все пішло під отком. Хоча він з Ташкентом і почав. А мммэшника валити треба»,

«У багатьох людей складається враження сто тільки донецьк живе йдуть з росії конвої але кому вони дістаються зовсім невідомо живемо на виживання і стає питання навіщо все це було потрібно в 2014».

Нагадаємо, В окупованому Донецьку їздять маршрутки-вбивці: кадри обіцяного Путіним "раю"

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українські герої зачистили "сіру зону" Донбасу від бойовиків, тріумфом можна пишатися

Також "Знай.uа" писав, що На Донбасі бойовик-педофіл заманив і зґвалтував хлопчика, показавши йому автомат