В одній з українських військових частин стався нещасний випадок. Повідомляється про вибух. В результаті інциденту постраждав 20-річний солдат ЗСУ. З'явилася інформація, що розірвався котел, який відповідає за опалення частини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби оперативного командування "Південь".

Так, солдат строкової служби отримав опіки і численні травми. Він знаходиться в реанімації військово-медичного центру у важкому стані. Про нещасний випадок повідомили батькам солдата. Через вибух у котельні відкрили кримінальну справу.

У прес-службі не повідомили, в якій області стався вибух. Командування "Південь" - оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України - розташоване на території кількох областей: Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак є інформація, що військово-медичний клінічний центр Південного регіону, куди відвезли солдата, знаходиться в Одесі.

Варто нагадати, що в мережі виклали повідомлення про підвищення зарплат на окупованому Донбасі. У мережі відразу ж взялися коментувати шалену щедрість від бойовиків, які "вольовим" рішенням підняли зарплату бюджетникам на 50 і 100 рублів.

"Облагодіяли антифашисти. Відкрито глумляться над людьми", – написав у Twitter український журналіст Денис Казанський, коментуючи повідомлення про підвищення зарплат на Макіївському металургійному заводі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, скільки отримують путінські окупанти за вбивство українських військових. У середу, 26 грудня, про це повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на блог Фашика Донецького. Блогер розповів, що після спілкування з окупантом з Донецька дізнався про розмір їх зарплат і премій.

Як пише блогер: "Зряплата у Хуліо 15000 фублів або 215,8 баксів на місяць [в гривні переведіть самі, добре?]. Коротше, чувак рубає бабло тоннами: якщо поділити місячну зряплату на 30 днів, то Хуліо заробляє 7,19 $ на добу. Чувак пишається цим, бо це ж не туалети мити в Польщі за 800 € на місяць. Але не будемо лукавити, Хуліо заробляє трохи більше, ніж 7$ на добу. У орків є система бонусів, так звані бойові. Бойові у орків - це... - 150 фублей. На добу. Це 2,15 $ на добу на передовій або 8 центів на годину".

Нагадаємо, осатанілі бойовики напали на місію ОБСЄ, намагалися віджати авто.

Як повідомляв Знай.uа як ФСБ вербувала українців в Криму: шокуючі зізнання бійця спецназу.

Знай.uа писав, на українському полігоні сталася трагедія: військовий отримав страшну травму, лікарі роблять все можливе.