У найбільшому місті США сталася неймовірна і дуже захоплююча подія. У небі над Нью-Йорком стався потужний вибух, який зафарбував небеса яскраво-блакитним світлом. Відомо, що через вибухи у місті були віялові відключення світла, від проблем з електропостачанням постраждав також великий аеропорт LaGuardia.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу NBC News.

У підсумку виявилося, що вибухнув один з трансформаторів енергетичного підприємства Con Edison. В результаті залишився без освітлення аеропорт LaGuardia, а також виникли затримки руху метрополітену.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Місцеві жителі повідомили, що вогонь освітив нічне небо настільки яскраво, що на короткий час здалося, що на дворі день. А ось копи Нью-Йорка повідомляють, що причиною вибуху є несправність обладнання, ніяких ознак втручання ззовні немає.

Варто нагадати, що в одній з українських військових частин стався нещасний випадок. Повідомляється про вибух. В результаті інциденту постраждав 20-річний солдат ЗСУ. З'явилася інформація, що розірвався котел, який відповідає за опалення частини. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби оперативного командування "Південь".

Так, солдат строкової служби отримав опіки і численні травми. Він знаходиться в реанімації військово-медичного центру у важкому стані. Про нещасний випадок повідомили батькам солдата. Через вибух у котельні відкрили кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середині грудня Україну вразила страшна трагедія: у Фастові Київської області вибухнув житловий будинок. В результаті інциденту загинули дві людини, ще одна була серйозно травмована, а 77 жителів залишилися на вулиці. Як зараз живуть люди зі зруйнованого будинку? Ірина показала журналістам, що залишилося від її квартири, яка знаходилась якраз над місцем вибуху. На той момент вдома був тільки чоловік.

Нагадаємо, у Києві п'яна автомобілістка поцілувала стовп: вкрала BMW, а водити не вміє.

Як повідомляв Знай.uа адвокат кримського політв'язня показав ФСБ, що таке логіка: росіяни в шоці.

Знай.uа писав, киянину світить в'язниця за невдалий жарт в перукарні: мабуть, погано підстригли.