У одному з житлових будинків Харкова сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина.

Надзвичайна подія сталася в 14-поверховому будинку на вулиці Плеханівській. Про це Vgorode повідомили в ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій. Повідомлення надійшло від мешканців сусідніх квартир, які почули запах диму.

"До місця виклику негайно виїхали два пожежно-рятувальних відділення на автоцистернах та відділення на автодрабині. На момент прибуття рятувальників в кімнаті квартири на 7-му поверсі горіли домашні речі на площі 8 кв.м. Під час пожежогасіння рятувальники виявили тіло господині квартири, 1955 року народження", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Зазначається, що пожежу вдалося ліквідувати. Із задимлених верхніх поверхів рятувальники вивели на свіже повітря 17 жителів будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Рятувальники дивом вирвали пенсіонера з вогняної пастки: будинок перетворився в попіл

У Дніпропетровській області в Новомосковському районі стався жахливий пожар. За інформацією екстрених служб відомо, що загоряння сталося в Орельском мікрорайоні міста Перещепине, горіла квартира на другому поверсі житлового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ДСНС України в Дніпропетровській області.

Відомо, що у квартирі знаходився 73-річний господар, його вдалося врятувати і доставити в лікарню. Наразі він у реанімації з отруєнням продуктами горіння та опіками ніг. Пожежу загасили за півгодини. Причини займання встановлюють правоохоронці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відомий бізнесмен загинув у страшній авіакатастрофі: шансів на порятунок не було, відео

У Росії разбился приватний вертоліт, який належав російському бізнесменові. Інцедент стався у неділю, 30 грудня, в місті Улан-Уде, яке розташоване в Бурятії.

Відео катастрофи виклали в мережу очевидці.

Після падіння вертоліт загорівся. Загинули четверо людей, які були на борту, в тому числі пілот і троє пасажирів.

Також "Знай.ua" писав про те, що Рятувальники переходять на посилений режим роботи: тисячі працівників ДСНС будуть оберігати українців