У п'ятницю, 4 січня близько 15:00 в сміттєвому баку, розташованому поблизу багатоповерхового будинку виявили валізу з тілом дівчини всередині. Страшна знахідка розташовувалася неподалік житлового будинку на проспекті Героїв.

Як заявили в поліції: "Згідно з попереднім оглядом, померла жінка у віці від 20 до 30 років, зараз її особа встановлюється. Також на тілі відсутні видимі сліди насильницької смерті".

На вигляд вік дівчини варіюється від 20 до 30 років, особистість досі встановлюється. Остаточно все стане ясно після закінчення судово-медичної експертизи.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На даний момент правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави для 36-річного боксера Петра Очертяного, якого підозрюють у смерті працівника УДО. Трагедія сталася 2 січня в самому центрі столиці. Через деякий час підозрюваний разом зі своїм адвокатом самостійно прийшов у киевскою поліцію і здався.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих ознак насильницької смерті. Вона знаходилася на відстані декількох метрів від води, при цьому на вигляд дівчині не більш 30 років і одягнена вона була в нижню білизну. На місце пригоди невдовзі прибули співробітники поліції, слідчо-оперативна група, швидка, рятувальники ДСНС. Деталі пригоди встановлює слідство.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи про попередження про акуратному поводженні з піротехнічними засобами, багато ними відкрито нехтують. У Харкові в процес святкування Нового року 34-річний чоловік отримав сильні пошкодження – відірвану кисть руки і численні рвані рани обличчя. Як розповіла дружина потерпілого, 1 січня, після бурхливої зустрічі Нового року компанія вирішила запустити феєрверк у дворі житлового будинку, однак це закінчилося трагічно. Медики оцінюють стан чоловіка, як стабільно критичний, при цьому його особа довелося збирати по частинах.