Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави для 36-річного боксера Петра Очеретяного, підозрюваного у завданні смертельної травми працівнику УДО, передає "24 канал".

2 січня у центрі Києва невідомий вбив ударом в голову 26-річного місцевого жителя, ймовірно, – співробітника Управління державної охорони.

Пізніше, популярний боксер Петро Очеретяний, якого одразу почали підозрювати у вбивстві співробітника Управління державної охорони, прийшов разом із адвокатом до поліції Києва та здався.

У п'ятницю, 4 січня, Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід для підозрюваного.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Застосувати до підозрюваного Очеретяного Петра Володимировича, 22.08.1982 року народження запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів". суддя

Відповідно до рішення суду було визначено можливість внесення застави у розмірі 600 тисяч гривень.

За словами прокурора Київської місцевої прокуратури № 6 Ярослава Мрачка, буде подано апеляцію на рішення суду в частині застави.

"Ми просили застосувати запобіжний захід без внесення застави, і в цій частині вноситимемо апеляцію". прокурор

Дивіться відео з місця вбивства працівника УДО у Києві (18+)

Нагадаємо, що боксеру Петру Очеретяному, який під час конфлікту у четвер, 3 січня, у Києві наніс смертельну травму працівнику УДО, оголосили про підозру. Про це стало відомо у п’ятницю, 4 січня, із заяви прес-служби прокуратури Києва у Facebook.

"Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну перепалку із перехожими чоловіками і під час цього конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці", - сказано у повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у справі про цинічне убивство херсонської активістки Катерини Гандзюк з'явилася іще одна жертва.

Також Знай.ua писав про те, що підозрюваний у вбивстві охоронця Порошенка екс-боксер здався поліції.