Зарплата
Зарплата

Ні копійки за душею: скільки українців живе від зарплати до зарплати, жахлива статистика

У листопаді 2018 року 43% жителів України заявили, що взагалі не мають заощаджень. Ці дані було оприлюднено компанією Research & Branding Group, яка проводила опитування серед українців. Заощадження на термін від одного місяця до двох місяців мають 9-10% респондентів, на термін 3-4 місяці - 8%, а на термін до шести місяців - 5% українців.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

ГПУ встановила замовників вбивства Гандзюк

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слідство встановило всіх замовників та організаторів вбивства громадської активістки, керуючої справами Херсонської міськради Катерини Гандзюк. Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко в інтерв'ю телеканалу ICTV.

прикордонник
прикордонник

Росія перекрила кордон українцям: без пояснень і розмов

Російські прикордонники припинили пропускати українців на територію РФ. Ніяких пояснень вони з цього приводу не давали. Цю інформацію повідомив представник Держприкордонслужби Андрій Демченко. Відомо, що 99 росіян не пропустили на територію України, так як вони не змогли підтвердити мету своєї поїздки або не мали необхідних документів.

Україна в НАТО
Україна в НАТО

НАТО активно збільшує свої сили в Чорному морі: до чого готуватися українцям

НАТО суттєво збільшило військову присутність в Чорному морі і уважно моніторить ситуацію в регіоні. Цю інформацію повідомив генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг на прес-конференції в Брюсселі, передає Європейська правда. Крім того, генеральний секретар НАТО зазначив, що Альянс і надалі буде підтримувати територіальну цілісність та суверенітет України, а також надавати політичну і практичну підтримку.

Тепло, вода і боротьба зі сміттям: у Києві закінчилися гроші на найнеобхідніше

У Києві депутати почали формувати міський бюджет на 2019 рік - він становитиме близько 54 млрд гривень. Директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко розповів, як гроші витратяться на сферу ЖКГ. Під час презентації проекту бюджету 2019 директор Департаменту фінансів Володимир Репік заявив, що на цю сферу передбачено 3,7 млрд грн. Однак до засідання комісії сума зменшилася до 1,8 млрд грн.