У Київській області сталася страшна аварія. Так, в Обухові біля автостанції на зупинці "Став" в результаті зіткнення маршрутки і "Запорожця" загинули три людини.

Про це стало відомо завдяки інформації і кадрів, які виклали в мережу місцеві представники ЗМІ.

Користувачі мережі в свою чергу пишуть, що аварія сталася в досить небезпечному районі.

"В тому місці поворот і всі з гори летять, а деякі ще й обганяють. Нещодавно там "Жигуль" в "КамАЗ" влетів на п'ять метрів нижче", — написав один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Начальник прес-служби поліції Київської області Микола Жукович підтвердив факт загибелі в ДТП трьох людей. За попередніми даними, легковик вилетів на зустрічну смугу руху. Пізніше в обласній поліції уточнили, що в ДТП потрапила маршрутка сполученням "Обухів-Матяшівка".

Варто нагадати, що новий рік приніс в Україну негоду та хуртовини, однак найбільше трагедій на дорозі зафіксовано через ожеледицю. Незважаючи на високий рівень загрози у середу, 2 січня, у Києві оголосили жовтий рівень небезпеки, повідомляє прес-служба КАРС. Це означає, що погодні умови є потенційно небезпечними для жителів міста. На дорогах столиці ожеледь, а також сильні пориви вітру - 15-20 метрів на секунду. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на прес-службу КАРС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаївській області 1 січня близько 11:00 на трасі "Дніпро-Миколаїв" (виїзд з смт. Казанка) зіткнулися два легкових автомобіля Opel Astra і Mazda-6. Нещодавно місцеве управління поліції оприлюднило відеозапис з камери спостереження, яка зафіксувала момент ДТП в Миколаївській області з вісьмома загиблими.

Нагадаємо, у центрі Києва Range Rover влетів у патрульне авто, поранені копи: перші кадри трагедії.

Як повідомляв Знай.uа рятувальники знайшли в Карпатах втрачену киянку, лікарі розводять руками.

Знай.uа писав, слова Зеленського викликали бурхливу реакцію політиків і зірок: це його перші вибори.