У неділю, 3 березня, в Москві на кільцевій автомобільній дорозі (МКАД) зіштовхнулися близько 40 машин. Незважаючи на те, що на календарі весна, масштабна ДТП сталася через сильну ожеледицю. Про це повідомляють локальні ЗМІ.

З того що відомо на даний момент: двом жінкам потрібні медичні послуги, і якщо першій вдалося надати допомогу на місці, то другу довелося госпіталізувати. Рух на трасі перекрито по двом з п'яти смуг.

Свідки зіткнення називають інцидент "катострофічним".

"Це було годину тому. Поліція під'їжджала і швидка. Деякі машини були вщент розбиті. І автобуси, і машини. Катастрофа якась", - коментує аварію один з очевидців.

Розливу палива і загоряння машин помічено не було.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Питання чому високошвидкісна траса покрита льодом все ще залишається без відповіді. До речі, така проблема спостерігається не тільки на Російських трасах, але й на багатьох Українських дорогах в холодну пору року.

Нагадаємо, раніше в Запіріжжі неадекват на шаленій швидкості протаранив пішохода: водія-вбивцю шукає вся Україна. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції. ДТП сталося в Хортицькому районі міста. Там водій на невстановленому легковому авто світлого кольору збив пішохода і зник з місця аварії. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , трагічно відома автоледі Олена Зайцева не буде сидіти 10 років за гратами, всупереч справедливим очікуванням родичів жертв кривавого ДТП у Харкові. Їй, а також другому винуватцю катастрофи, Геннадію Дронову, істотно скоротили тюремний термін. Про зміни у судовому рішенні і про своій особистому погляді на вирок Зайцевої розповідає адвокат Зайцевої - Юлія Козир.

"Знай.ua" писав, що Вантажівка і автобус розвернулися поперек дороги і перекрила обидві смуги. У селищі Курилово, яке входить в один з адміністративних округів російської столиці, сталася страшна аварія. Відомо, що в результаті ДТП постраждали громадяни України.