Три людини загинули в результаті зіткнення вантажного автомобіля Mercedes, який рухався в напрямку Одеси і фури. Аварія сталася сьогодні вночі, близько 1:45, біля села Курячі Лози Миколаївської області. Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Водій Mercedes не вибрав безпечну швидкість і не впорався з керуванням. У слідстві чого врізався у вантажний автомобіль DAF, який рухався в попутному напрямку в суміжній смузі.

В результаті зіткнення водій Mercedes і його пасажири, їх було двоє, загинули на місці. Дані загиблих встановлюються . 44-річний батько DAF не постраждав. Тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, що Під Львовом сталося страшне ДТП, багато поранених і постраждалих: дитину не врятували.У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені. У Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей опинилися в лікарні. Про трагедію повідомляє речник обласного управління Нацполиции Світлана Добровольська.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно "Знай.иа" писав, що У Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху.У Вінниці, 11 лютого відбулося автостолкновение за участю двох "німців". Автомобілі "BMW" та "Volkswagen" зустрілися на перехресті вулиць Келецької і 600-річчя інформує редакція сайту Vinbazar.com . Близько чотирьох годин дня в центрі Вінниці зіткнулися два легковики з незрозумілих причин. Удар був настільки сильним,що один з автомобілів, а саме, іномарка BMW X5 перекинулася на дах. Автомобіль ж марки Volkswagen залишилася стояти чотирма колесами на асфальті, прийнявши удар на передню частину капоту.

"Знай.иа" повідомляв, що Тіло знайшли в клумбі: загадкова трагедія поставила Київ на вуха.едицинские працівники, які приїхали на виклик, констатували смерть, а також відзначали, що на тілі явні сліди насильства: синці та подряпини на руках, ногах. Загибла була раніше засудженою за розповсюдження – це встановили правоохоронні органи.