У селищі Курилово, який входить в один з адміністративних округів російської столиці, сталася страшна аварія. Відомо, що в результаті ДТП постраждали громадяни України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Mash.

"В селищі Курилово (Нова Москва) дуже велика аварія. Фура зіткнулася з автобусом (всередині - українці, мабуть, вахтовики). Вісім постраждалих. На місці вертоліт з медиками", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На знімках, які опублікували на каналі, можна побачити, що удар був досить сильним, оскільки вантажівка і автобус розвернулися поперек дороги й перекрили обидві смуги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилася провокаційна інформація про те, що винуватець кривавої аварії на Сумській у Харкові Геннадій Дронов може опинитися на волі. Цікаво, що в резонансну справу по даній аварії, в результаті якої загинули 6 людей і ще п'ятеро отримали важкі травми, може втрутитися президент України Петро Порошенко.

Так, на президентському сайті електронних петицій зареєстрували звернення до глави держави про помилування Геннадія Дронова, який разом з Оленою Зайцевої отримав 10 років в'язниці. Офіційну петицію було зареєстровано 28 лютого, а її автором виступив Андрій Федоров. На думку автора петиції, Геннадія Дронова нібито засуджено несправедливо, і тому "необхідно прийняти рішення про його помилування".

Варто нагадати, що в Польщі автобус з українцями потрапив в жахливу ДТП з вантажівкою. Інцидент, за даними каналу tvn24. стався в населеному пункті Тур у Лодзькому воєводстві. Автобус сполученням Київ-Свіноуйсьце потрапив в аварію, яка стала смертельною для водія. Ще двоє людей госпіталізовано.

Нагадаємо, потрійна ДТП на Львівщині: масове зіткнення закінчилося трагедією, життя тримається на волосині.

Як повідомляв Знай.uа швидка протаранила легковик у Києві: понівечені трупи ледве дістали.

Знай.uа писав, вирок Зайцевій щодо ДТП у Харкові повністю змінили.

Дивіться відео по темі: