У місті Кривий Ріг страшна пожежа охопила центральний ринок. Осередок загоряння знаходився в одному з магазинів біля входу на ринок, сильний вітер розкидав полум'я і по навколишнім будівлям. На місце приїхали дві бригади рятувальників, проте пожежникам поки не вдається погасити полум'я, пише krivbass.city.

Димом охоплені практично всі будівлі, розташовані на ринку уздовж зупинки - супермаркет "Червоний", аптека, інші магазини. Вітер переніс вогонь на найближчий ларьок мобільних телефонів. Господарі інших яток виносять товар, поки пожежа не добрався і до них.

"Зараз триває гасіння пожежі, площа пожежі встановлюється. Інформації про загиблих і постраждалих немає", - зазначили рятувальники.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вогонь охопив багатоповерхівку - люди у відчаї вистрибували з вікон назустріч смерті.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначається, що причина виникнення пожежі на сьомому поверсі багатоквартирного будинку досі невідома. Проте наголошується, що кілька людей були фактично замкнені в палаючій квартирі, через що їм довелося вистрибувати у вікно. За попередніми даними нікому з них не вдалося вижити.

Також нагадаємо, що 27 лютого, у Львівській області згорів житловий будинок. В будинку знаходився сімдесятирічний чоловік. Коли рятувальники його знайшли, він вже не подавав ознак життя. Причини займання встановлюються.

Крім того, варто відзначити, що полум'я знищило 35 "квадратів" будівлі. Пожежа сталася 28 лютого на території садового товариства "Іскра -2" в селі Богатівка Вільнянського району. Вогонь знищив будинок на площі 35 квадратних метрів.

У ДСНС розповіли, що на пожежі загинув 46-річний власник дачного будинку. Причину події встановлюють.

Нагадаємо, на Київщині страшна трагедія забрала життя трьох людей.

Як повідомляв "Знай.uа" у Дніпрі чоловіка поглинуло пекельне полум'я.

Також "Знай.uа" писав, що поїзд з пекла перетворив на станцію суміш попелу, бетону і людських останків.

Масштабна пожежа у Чернівцях: невідомі підпалили траву в Жовтневому парку