У російському Санкт-Петербурзі сталась моторошна пожежа у багатоквартирному будинку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що причина виникнення пожежі на сьомому поверсі багатоквартирного будинку досі невідома. Проте зазначається, що кілька людей були фактично замкнені у палаючій квартирі, через що їм довелось вистрибувати у вікно. За попередніми даними нікому з них не вдалося вижити.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Крім того судячи по коментарям на відео російські рятувальники не поспішали приїхати на виклик.

Разом з тим варто відзначити, що у німецькому місті Нюрнберг сталася моторшна пожежа. Загорівся житловий будинок, врезультаті чого загинуло 5 людей.

Трагедія сталася у ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 години ночі повідомили про загоряння. Коли вони приїхали, половина першого поверху вже була охоплена вогнем, а решта будинку була в диму.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, однак всі спроби реанімувати їх були марні.

"На жаль, будь-яка допомога була надто пізно", - сказав представник пожежної служби.

Чотири жертви пожежі - діти, найстаршому з яких виповнилося 7 років. Серед загиблих також немовлята й діти у віці чотирьох, п'яти і семи років, а також 34-річна жінка.

Ще четверо дорослих змогли вчасно залишити палаючий будинок, проте їх з травмами госпіталізували. Життю постраждалих внаслідок пожежі нічого не загрожує.

Причини загоряння поки не встановлені. У поліції перевіряють різні версії.

Варто зазначити, що 27 лютого, у Львівській області згорів житловий будинок. В будинку знаходився сімдесятирічний чоловік. Коли рятувальники його знайшли, він вже не подавав ознак життя. Причини займання встановлюються.

Крім того варто відзначити, що полум'я знищило 35 "квадратів" будівлі. Пожежа сталася 28 лютого на території садового товариства "Іскра -2" в селі Богатівка Вільнянського району. Вогонь знищив будинок на площі 35 квадратних метрів.

У ДСНС розповіли, що на пожежі загинув 46-річний власник дачного будинку. Причину події встановлюють.

Нагадаємо, на Київщині моторошна трагедія забрала життя трьох людей.

Як повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі чоловіка поглинуло пекельне полум'я.

Також "Знай.ua" писав, що поїзд з пекла перетворив станцію на суміш попелу, бетону і людських останків.

Масштабна пожежа у Чернівцях: невідомі підпалили траву в Жовтневому парку