У Дніпрі в покинутому колекторі тепломережі сталася пожежа. Рятувальники виявили тіло чоловіка під час гасіння вогню. Про це розповіла прес-служба ДСНС області.

Про пожежу рятувальники дізналися 28 лютого о 23:37 на бульварі Слави Соборного району міста. Полум'я встигло знищити сміття на площі 20 квадратних метрів. Рятувальникам, які прибули на місце пожежі, вдалося локалізувати пожежу 1 березня у 00:39, а повністю ліквідувати в 00:48.

У ДСНС розповіли, що на пожежі виявлено тіло чоловіка без ознак життя та зазначили, що причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео.На Лівому березі української столиці сталася масштабна пожежа. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту. Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Г. К. Також користувачі соцмережі Facebook поділилися коментарями з приводу масштабної пожежі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м. В суботу, 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в будинку загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі Держнс.В 22:58 підрозділами Держнс пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки. "У п'ятницю о 21:47 у місті Кропивницький по вулиці Джерельна, 50, у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинули три людини", – йдеться у повідомленні.

"Знай.uа" повідомляв,що хоробрі харківські пожежники витягли з того світу двох бездомних.21 лютого о 18:55 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в закинутому колекторі. До служби порятунку повідомив житель р. Вовчанськ на Харківщині. Про це пише "dozor.kharkov.ua" На місце пожежі прибуло відділення пожарноспасательной служби ДСНС на автоцистерні.