У Мережі з'явилося моторошне відео залізничної катастрофи в Каїрі. Трагедія призвела до безлічі жертв. Локомотив, який користувачі інтернету вже встигли охрестити «поїздом з пекла», перетворив платформу вокзалу Рамзес в суміш бетону, попелу і людських останків. Люди згоріли живцем.

На кадрах видно, як через залізничні колії йдуть пасажири, а на платформі знаходяться безліч людей.

Після зіткнення локомотива з платформою, весь перон був засипаний останками людей. Масштаб катастрофи потряс весь світ – це буде навіки закарбоване в трагічній літописі Каїра. Поранені десятки людей – і медики ледве встигали надавати їм допомогу.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно з повідомленням місцевих ЗМІ, після події подав у відставку Міністр транспорту Єгипту Хішам Арафат.

Раніше Арафат заявив про повернення до колишнього режиму роботи. За його словами, потяги вже починають ходити за графіком.

27 лютого страшна катастрофа сталася на вокзалі у столиці. Як повідомляють ЗМІ, потяг протаранив криту платформу. Потім пролунав вибух.

Така трагедія потрясла єгипетський Каїр. Як стало відомо журналістам, перед зіткненням поїзд виїхав з залізничного депо. Відразу після вибуху вогонь з платформи перекинувся на будівлю вокзалу Рамзес. На місце події виїхали десятки пожежних бригад, які борються з полум'ям.

Згідно з попередніми даними, вибух і пожежа забрали життя 24 людей. Їх усіяний трупами вокзал. Ще близько 50 осіб отримали поранення. Представники екстрених служб відзначають, що кількість жертв катастрофи може бути набагато більшим.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Нью-Йорку пасажирський поїзд злетів з рейок, є загиблі: перші кадри катастрофи