У Первомайську мати-одиначка винесла з супермаркету продукти на загальну суму 1400 гривень – "колосальна" крадіжка, чи не так? Пізніше, жінка визнала провину, покаялася у вчиненому і навіть більше – відшкодувала вартість викраденого товару.

Але суд був непохитний і нагородив матір-одиначку двома роками позбавлення волі, а також рік випробувального терміну накинув на додачу, як повідомляє Михайло Шнайдер у Фейсбук.

"Дясятки Персонажів, які Обібрали Український Народ на Мільйони і Мільярди доларів, гуляють на Свободі. Радіють життю, купаючись у Розкоші і Достатку. А Нещасних і Доведених до відчаю людей, які вкрали якусь дрібницю, судять і Садять. Просто Фантастика. А точніше Фантасмагорія..."- пише Шнайдер.

Реакції передплатників неоднозначні: одні обурені рішенням суду і стверджують, що суд робить з себе героїв. Воно й зрозуміло, адже нерозкритих справ дуже багато і чому б не поповнити скарбничку "спійманих злодіїв" за рахунок жінки, у якої не було вибору. А потім і відзвітувати про виконану роботу перед вищестоящим керівництвом.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

" Ну а че б не сделать героями судью и прокурора, на государственной зарплате. какие жилищные условия, сколько автомобилей, где учатся и отдыхают дети и все это сравнить с официальными доходами. не какую то судебную систему а конкретно этих двоих ", " Немає нічого дивного. Ще при Кучмі гуляв анекдот:Вкрадеш 100 грн - тебе посадять. Вкрадеш мільйон - станеш поважною людиною. Вкрадеш мільярд - отримаєш Героя України", - розмірковують передплатники.

Інші ж, навпаки, підтримують суд і впевнені, що якщо жінка не могла прогодувати дітей, то це тільки її особиста проблема, яка не є виправданням для порушення закону та пом'якшення вироку.

Нагадаємо, на Закарпатті сімейна пара в стані алкогольного сп'яніння влаштувала бійку. Є жертви.

Раніше Знай.uа писав, що в Одесі стався сценарій крутіше, ніж у сімейних мелодрам: онук забив бабусю молотком.

Також, Знай.uа повідомляв про подія, яка налякала весь Харків, а водія змусило збирати попіл на місці машини.