Вчора, 4 березня, на КПП "Солотвино-Сігету Мармацієй" затримали чоловіка і жінку, які виявилися наркокур'єрами.

Відомо, що чоловіку двадцять дев'ять років, а жінці сорок чотири. Товар вони провозили на автомобілі Renault Sport GT на німецьких номерах. Також відомо, що зловмисники родом із Голландії.

Виявляється, голландці викликали у румунських митників підозри. І не просто так. На підлозі автомобіля була виявлена, так би мовити, схованка. Простіше кажучи, маловидное місце, де були заховані сто шістдесят сім упаковок, в яких містився, швидше за все, героїн. В ста шістдесяти семи упаковках знаходилося практично вісімдесят п'ять кілограм наркотичних речовин.

Насправді, до цих пір залишається загадкою, як можна було заховати 167 пачок з наркотиками на підлозі автомобіля. Якщо поглянути на кадри, зняті співробітниками правоохоронних органів, то обсяги товару, можна порівняти з комодом. Так, не дуже великим, але тим не менш.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прокуратура миттєво дала дозвіл на затримання наркокур'єрів, які намагались вивезти з України важкі наркотики.

Зазначимо, героїн є важким наркотиком. Від героїну з'являється миттєве звикання. Можливо, навіть з першого вживання. Також незворотні наслідки для внутрішніх органів і порушення психіки. Відомо, що героїн входить в розряд опіатів, від якого виникає відчуття радості і благополуччя.

Нагадаємо, у Верховній Раді прийняли ряд законів, які стосуються розмитнення евроблях.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Норвегія легалізувала марихуану. Тепер на черзі героїн. До речі, це не єдина країна, де легалізували наркотичні речовини.

Знай.uа писав, вчені виявили речовину, яка сильніше в п'ятдесят разів героїну. В Латвії б'ють на сполох через поширення наркотику, який в десятки разів сильніше героїну. Смертність від передозування ним досягло критичних масштабів.