Дев'ятого лютого минулого року стався інцидент в одному з закладів "Національної лотереї". Співробітники правоохоронних органів спеціально перевищили свої посадові обов'язки, що призвело до смерті молодого хлопця.

Сьогодні ж було закінчено досудове розслідування, під час якого встановлювалися всі обставини справи. На даний момент шістьом співробітникам правоохоронних органів пред'явлено обвинувачення за частиною третьою статті триста шістдесят п'ятої Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає перевищення посадових обов'язків, які призвели до тяжких наслідків, тобто смерті.

Прес-служба прокуратури Львівської області повідомляє, що співробітникам правоохоронних органів загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років. Більше того, можливо суд заборонить їм займати певні посади до трьох років.

Варто відзначити, що в той нещасливий день у закладі "Національна лотерея" загинув двадцятидвохрічний житель Львівщини.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, головний вокзал України співробітники правоохоронних органів беруть під власний контроль. Так, в українській столиці на центральному залізничному вокзалі починає роботу нова Сервісна служба Національної поліції.

Як раніше повідомляв Знай.uа, під час засідання суду Зайцеву вивели з зали. Повідомляється, що винуватиця масової аварії в Харкові не змогла вислухати свій вирок. Їй стало погано і в результаті, її вивели із зали суду. До речі, подібна ситуація повторювалася вже не один раз. Олені Зайцеві дуже часто під час засідання суду стає погано - то вже як традиція.

Знай.uа писав, суд відпустив винуватця дорожньо-транспортної пригоди. Апеляційний суд Харківської області змінив вирок Московського районного суду, який раніше засудив Энгибаряна до 3 років позбавлення волі за смертельну дорожньо-транспортну пригоду.