В Харківській області потяг збив чоловіка. Його тіло знайшли на залізничній колії станції. Про це повідомили в прес-службі поліції області.

Чоловік був знайдений мертвим 4 березня о 19:21 на залізничній колії станції в селі Високий. На його тілі експерти виявили ушкодження, характерні для травмування поїздом. Чоловіка направили в морг. Зараз встановлюється особа померлого.

"Інформація про подію зареєстровано в журналі заяв та повідомлень Харківського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань", – розповіли в поліції.

Нагадаємо,що Поїзд збив українця і протягнув по рейках кілька метрів: жахливе відео потрапило в мережу Жахлива трагедія сталася на очах шокованих свідків. Як можна помітити на відео, чоловік спробував перейти рейки недозволеному місці прямо перед рухомим поїздом. В результаті локомотив на повній швидкості врізався у потерпілого.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Потяг розчавив чоловіка в Кривому Розі. В Кривому Розі на залізничних коліях знайшли тіло чоловіка, якого смерть переїхав поїзд.Про це повідомляє прес-служба Придніпровської залізниці."В горловині станції Інгулець (Кривий Ріг) виявили тіло чоловіка. Характер травм, несумісних з життям, свідчив про те, що загиблий, схоже, перебирався через колію під вагонами", – йдеться у повідомленні.

"Знай.uа" повідомляв, що Кривавий експрес: пекельний поїзд забрав життя людей Поліція розшукує можливих очевидців трагедії і проводить попереднє розслідування. Трагічний випадок стався на півдні Лондона поблизу станції Loughborough Junction в Брікстоні поїзд на смерть збив трьох осіб. Як повідомляє транспортна поліція Великобританії, три людини з невідомих причин опинилися на залізничних коліях і загинули під колесами поїзда, що наближається.