В Одеській області сталася кривава трагедія. Так, у селищі Семенківка виявлено бездиханне тіло, загиблим виявився громадянин Ізраїлю Олександр Бохонов, який зник у Білгороді-Дністровському.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію співробітників поліції.

За інформацією копів, обгорілий труп 32-річного ізраїльтянина виявили в приміщенні електростанції водонасосної станції. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала більше місяця тому. Чоловіка вбили, чому і хто - з'ясовують правоохоронці.

Олександр Бохонов. Фото: Нацполиция

Уродженець України Олександр Бохонов мав при собі документи співробітника служби безпеки американської круїзної компанії. Він приїхав на історичну батьківщину в кінці 2018 року. Прикордонникам він повідомив, що збирається подорожувати по країні. Спочатку ізраїльтянин оселився в одному з одеських готелів, а 4 січня переїхав в готель "Фієста" в Білгороді-Дністровському.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізно ввечері 19 січня він залишив номер, щоб повечеряти в кафе. Замовив вечерю, але, не дочекавшись їжі, розплатився і вийшов на вулицю. З тих пір живим його ніхто не бачив.

Варто нагадати, що в Харкові розпочався суд над батьком і сином, які розчленували та з'їли свого товариша по чарці. Як стало відомо, чоловіки посварилися з новим знайомим під час застілля. Тоді чоловіки напали на жертву і вбили його. Потім з трупа відрізали шматки м'яса і готували з них страви. Боячись викриття, вбивці викинули обезголовлений труп під багатоповерхівкою на Салтівці, а голову сховали на балконі у своїй квартирі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області сталося жорстоке вбивство місцевого жителя. У прес-службі обласного управління Національної поліції повідомили про те, що 3 березня, близько 20:30 надійшла заява про те, що в селі Мала Михайлівка знайдено труп чоловіка.

Нагадаємо, закарпатський гицель по-звірячому мучив тварин: змушував їсти трупи.

Як повідомляв Знай.uа страшна знахідка шокувала київських поліцейських: пролежала в ямі три дні, дістали закляклою.

Знай.uа писав, криваве вбивство цілої родини шокувало Україну: з мисливської рушниці зрешетили.

Дивіться відео по темі: