У середу, 13 березня, київські поліцейські отримали анонімний дзвінок про замінування Палацу "Україна", де саме проходив концерт студії "Квартал 95".

Поліція не проігнорувала цей дзвінок і на Велику Васильківську стягнули спеціальні служби, вибухотехніки шукали бомбу.

В результаті огляду приміщень Палацу "Україна" небезпечних предметів чи вибухових речовин або схожих на них предметів не виявили. Організатори концерту написали письмову розписку, що вони відмовляються від евакуації людей. На їхню думку охоронці комплексу оглядають всіх відвідувачів на предмет наявності заборонених предметів. І під час таких перевірок нічого підозрілого виявлено не було.

За словами організаторів, це найімовірніше була провокація, проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, хтось намагався просто зірвати виступ гумористів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Нацоліції за цим фактом розпочали розслідування за ст. 259 КК України - Завідомо неправдиве повідомлення про вибух.

Додамо, у суботу, 9 березня, у столиці терміново евакуювали торговельний центр "Магеллан" біля метро "Теремки". Протягом кількох годин поліцейські, кінологи та вибухотехніки шукали бомбу. Небезпечних предметів не зайшли, ТРЦ відкрили для відвідувачів.

Нагадаємо, у польському місті Вроцлав стався кривавий інцидент. Відомо, що в торговому центрі під час жорсткої суперечки чоловік з ножем напав на свого опонента. Від отриманих поранень чоловік помер.

Як повідомляв портал Знай.ua, в аеропорту "Київ" шукали бомбу. Після перевірки та не виявлення небезпечних предметів, летовище продовжило роботу у звичайному режимі.

Також Знай.ua писав про те, що невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівники торгового центру були терміново евакуйовані.

Дивіться: Зеленський та вибори президента