У польському місті Вроцлав стався кривавий інцидент. Відомо, що в торговому центрі під час жорсткої суперечки чоловік з ножем напав на свого опонента. Від отриманих поранень чоловік помер.

Про це стало відомо завдяки повідомленням вроцлавського новинного порталу Nasze Miasto.

Поліція Польща
Поліція Польща

За інформацією журналістів, інцидент стався 9 березня. Повідомляється, що напад стався у торговому центрі " Galeria Dominikanska.

"За словами свідків, між двома чоловіками сталася сутичка. У певний момент один з них витягнув ніж і вдарив ним іншого чоловіка, а після цього втік", - розповів Лукаш Дутковяк з поліції Вроцлава.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наголошується, що нападник завдав жертві кілька ножових поранень. Реанімаційні заходи на місці події нічого не дали – чоловік помер. Нападника затримали через кілька хвилин. За неофіційними даними, нападник і його жертва є громадянами Туреччини. Обставини нападу вивчають поліція і прокуратура.

Варто нагадати, що за кордоном заробітчанам, часом, доводиться переживати досить страшні моменти, і це ще велике везіння, якщо вдається пережити. Так, у польській столиці невідомі з особливою жорстокістю побили українця, який працює таксистом сервісу Uber. Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook журналіста Порталу українців Польщі PROstir.pl Євгенія Приходько.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві копи затримали двох чоловіків. Зловмисники прикидалися таксистами і грабували своїх пасажирів. За повідомленням Інформатора горе-таксисти їздили по місту з характерною "шашкою" таксі і підшукували в громадських місцях. Користувалися попитом нічні розважальні заклади та ресторани - звідти забирали нетверезих пасажирів. Вони присипляли п'яних пасажирів і легко грабували їх.

Нагадаємо, у Києві "зірку" дитячої кімнати поліції знайшли з проламаною головою.

Як повідомляв Знай.uа у Дніпрі неадекват жорстоко побив дружину і кинувся з ножем на поліцейського.

Знай.uа писав, культову співачку терміново госпіталізували: рідні знайшли її без свідомості.

Дивіться відео по темі: