Поїзд збив на смерть молодого чоловіка недалеко від залізничної станції Миколаїв-Дністровський.

У середк, 20 березня, у Миколаївському районі Львівської області на станції Миколаїв – Дністровський сталася трагедія. Про це повідомив керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

"Електропоїзд "Львів - Трускавець" наїхав на хлопця 1997 року народження", - йдеться в повідомленні.

Згодом з'ясувалося, що під колесами поїзда загинув військовослужбовець, який на момент трагедії був у цивільному.

Юний воїн мешканець Миколаївського району. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наразі поліція встановлює причини смерті.

Нагадаємо, на Донбасі від кулі путінського снайпера загинув молодий воїн Збройних Сил України, солдатів 54-ї омбр Євген Керечанин. Боєць був родом з села Деркачовка Сумської області, в травні солдату мав виповнитися 21 рік.

Кулеметник ВСУ Євген Керечанин загинув, коли відбивав атаку ворожих сил, які намагалися зайти у фланг чотового опорного пункту 54-ї бригади. Одночасно з нападом бойовиків військовослужбовці ЗСУ були обстріляні ворожим снайпером. Поранення солдата виявилися несумісними з життям.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині вагон пасажирського потяга зійшов з рейок.

На момент аварії у вагонах перебувало близько п'ятдесяти пасажирів. На щастя, люди у даній пригоді не постраждали. Усіх пасажирів пересадили в перший вагон і потяг продовжив рух до станції "Заліщики".

Також Знай.ua писав, під Харковом в місті Чугуїв виявлено труп молодого солдата-контрактника ЗСУ.