Під Харковом в Місті Чугуїв відбулася дика історія, яка просто шокувала всю Україну. З'явилася інформація, що виявлено труп молодого солдата-контрактника ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію надану поліцією.

Так, за словами копів, труп зі слідами насильницької смерті знайшли в місті Чугуїв. Тіло контрактника 1992 року народження, знайшли у лісосмузі, неподалік від військової частини, в якій він проходив службу.

поліція
поліція

"На тілі покійного множинні колото-різані рани. Попередньо встановлено, що смерть настала більше місяця тому", - повідомили в правоохоронних органах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо також, що розпочато розслідування (ст. 115 КК України - умисне вбивство - ред.). У даний момент встановлюються обставини скоєння злочину і коло причетних.

Варто нагадати, що в понеділок, 11 березня, на Центральному залізничному вокзалі "Київ-Пасажирський" сталося нещастя. Під рухомий потяг потрапив необережний чоловік. Вдалося встановити, що чоловік переходив шляхи в небезпечному місці, через це і потрапив під потяг. Рухомий склад відрізав йому голову, від чого він одразу ж помер на місці. В даний момент на місці трагедії працює поліція і експерти. За фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жахливу знахідку виявили в понеділок, 11 березня вранці. Біля сміттєвих баків будинку за адресою бульвар Тараса Шевченка, 46в двірник виявив бездиханне тіло чоловіка. Труп знаходився у підвалі підсобної прибудови. Тіло пролежало деякий час і вже встигло покритися трупними плямами. Той випадок, коли ранок починається не з кави. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Влад Антонов. Труп виявили близько 6 години ранку в підвалі підсобної прибудови біля смітників. Схоже, що тіло пролежало досить довго і встигло покритися трупними плямами.

Нагадаємо, якась тварина постаралися: під Одесою знайшли понівечений труп, впізнати майже неможливо.

Як повідомляв Знай.uа у Москві полум'я охопило "гніздо" олігархів: рятувальники третю добу не можуть впоратися з вогнем.

Знай.uа писав, дитина згоріла заживо, поки мама була зайнята: жахлива трагедія шокувала Харківщину.

Дивіться відео по темі: