У Тернопільській області 36-річний рецидивіст з Миколаївщини три кілометри провіз на багажнику поліцейського, який спробував його затримати.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільській області.

За словами керівника місцевого відділу поліції інформацію про небезпечного зловмисника отримали всі відділи поліції в області. Чоловік знаходився у розшуку та вже "засвітив" свій автомобіль.

Оперативники поліції отримали інформацію про те, що схожий автомобіль перебуває у Чорткові. Для перевірки цього було направлено слідчо-оперативну групу, проте коли вони попросили водія показати документи він відразу ж рушив з місця.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тікаючи від переслідування зловмисник понад 3 кілометри провіз на багажнику співробітника поліції. Після цього втікач пригальмував, і почав тікати на своїх двох.

Проте затримання йому так і не вдалось уникнути. Менше ніж через годину силовики схопили підозрюваного. Відомо, що він неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів, шахрайство і грабіж.

Раніше ми писали, що про затримання проплаченої групи молодиків заявили у Нацполіції Одеської області. Молодики вирішили "похитати трубу" під час перебування в регіоні президента Петра Порошенка, посла США в Україні Марі Йованович та спецпредставника США в Україні Курта Волкера.

Допис про це у Facebook розмістив радник начальника Головного управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

Як повідомив Форостяк, правоохоронці проводять превентивні заходи, спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної обстановки в регіоні.

"В той час, коли в Одесі з візитом перебуває президент країни, офіційна делегація на чолі з Послом США в Україні пані Марі Йованович, спецпредставник по Україні пан Курт Волкер, інші поважні особи, на морвокзалі стоїть ракетний есмінець Дональд Кук, знайшлись дегенерати, що вирішили "похитати трубу", - заявив він.

Нагадаємо, у Києві поліцейську погоню зняли на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві схопили організатора "будинку розпусти".

Також "Знай.ua" писав, що українського бізнесмена обікрали на 15 млн прямо на дорозі.

Порошенко не здасть Гладковського: Бутусов про справу "Укроборонпрому"