Невідомі на автодорозі "Миколаїв - Херсон" відібрали понад 15 мільйонів гривень з Range Rover миколаївця, який повертався додому.

Про це 22 лютого повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Подія сталася поблизу села Шевченкове близько 23:20 у четвер.

поліція
поліція

"Зі слів 52-річного заявника, коли він на своєму автомобілі Range Rover повертався додому, його підрізав Volkswagen темного кольору та змусив зупинитись", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Постраждалий розповів, що водій Volkswagen вийшов та почав кричати про те, що він невправно керує автівкою. Потім до водія Volkswagen приєднались пасажири його автомобіля, вони наблизились до Range Rover та порізали колеса машини.

"У цей момент під’їхало ще одне авто, з якого вийшли ще декілька незнайомців у темному одязі з капюшонами на голові, розбили пасажирське скло та витягли сумку, у якій знаходилось понад 15 млн грн", - зазначили у поліції.

поліція
поліція

Після цього, за інформацією відомства, нападники зникли на двох автомобілях темного кольору ймовірно марки Volkswagen та BMW у напрямку Херсону.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за ознаками ч. 5 т. 186 КК України "грабіж". Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 13 років із конфіскацією майна.

Наразі тривають слідчі та оперативні заходи щодо встановлення осіб злочинців та їх затримання.

Раніше ми писали, що у четвер, 7 лютого, в Києві невідомі викрали чоловіка. Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що невідомі заштовхали чоловіка в автомобіль Opel Astra сірого кольору з номерами АМ9882СВ.

Після цього вони поїхали у напрямку Оскорків.

Нацполіція ввела план "Перехоплення" по столиці і Київської області. Якщо ви бачили цю машину прохання повідомити на гарячу лінію "102".

Разом з тим варто відзначити, що правоохоронці викрили у Києві інтернет-порностудію, в якій працювали 20 дівчат.

Нагадаємо, нові деталі викрадення дівчат у Києві змусили копів заклякнути.

Як повідомляв "Знай.ua", сина нафтового топ-менеджера знайшли мертвим.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві "копи" викрали двох дівчат.