У Дніпрі озброєний пістолетом чоловік викрав 12-річну дівчинку. На даний момент дитина звільнена в ході спецоперації, про що повідомляє прес-служба обласного управління поліції.

Згідно з інформацією правоохоронців, чоловік незаконно позбавив дівчинку свободи після конфлікту з її матір'ю. Варто відзначити, що при цьому зловмисник погрожував зброєю. В квартирі незнайомця дитина утримувалася близько чотирьох годин. Також правоохоронці уточнили, що під час проведення штурму квартири дитина знаходилася у дальній кімнаті і ніяких пошкоджень не отримала. Зброю, якою погрожував зловмисник, вилучено, а сам чоловік затриманий, після чого доставлений у відділення поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Злочинцеві загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що американські поліцейські довго сміялися над горе-грабіжником із Техасу. 19 - річний хлопець прийшов у відділення одного з банків, після чого передав касирці записку з погрозами, а потім і заволодів грошима. Скоївши пограбування, він сів на свій електросамокат і поїхав. Копи вивчили записи з камер спостереження, дізналися компанію, яка здає їх в оренду, після чого послали їм опис грабіжника, а у відповідь отримали всі його дані. Як виявилося, злодюжка оформив самокат на свої справжні дані.

Як повідомляв портал "Знай.uа": викрадення нареченої під час весілля на Владикавказі вийшло дійсно незвичайним. На відео, викладеному в інтернет, видно, як двоє чоловіків підбігають до нареченої, накидають на неї бурку, а потім несуть до машини. Однак при цьому чоловік падає з дівчиною в руках, причому не один раз, а два. За кадром чути, що деяких такий поворот подій розчарував і вони просять оператора припинити зйомку.

Також "Знай.uа" писав, що оперативники Дніпровського управління поліції затримали іноземця, який промишляв пограбуваннями автомобілів. Злочинець відкрив одну з машин і викрав її вміст прямо на очах у правоохоронців.