Син топ-менеджера російської компанії "Лукойл" Ольги Строковий знайдений мертвим у своїй квартирі в Москві. Тіло покійного було виявлено вже тоді, коли потерпілому не можна було допомогти. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

В даний момент співробітники поліції намагаються з'ясувати обставини його смерті. Інші подробиці відходу з життя молодої людини широкої громадськості поки не повідомляються. Синові Строковий було всього 24 роки.

Варто сказати, що це не перша подія, в якому взяли участь діти працівників "Лукойлу". Так, в кінці 2018 року сина віце-президента "Лукойла" Азата Шамсуарова звинуватили в згвалтуванні. У 2016 році спадкоємця бізнесмена викрили в ще одному правопорушенні - він брав участь в "гонках" по вулицях Москви. Тоді молода людина був затриманий і засуджений до виправних робіт протягом 300 годин.

Також інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що на півдні Москви прямо в ліфті зарізали жінку. Припускають, що вбили росіянку з банальних причин - щоб забрати кілька тисяч рублів і сумку з продуктами, покійна якраз поверталася з магазину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", юна студентка звинуватила в згвалтуванні сина віце-президента "Лукойла". Джерело РБК в московській поліції розповів, що 23-річна Вероніка Максимова з Ростов-на-Дону подала заяву на Шамсуарова в відділ району Дорогомілово. Дівчина розповіла, як 2 листопада в будинку на площі Перемоги в Москві її згвалтував син віце-президента "Лукойла". Сам Шамсуаров заперечує факт зґвалтування. За його словами, статевий акт відбувся за обопільною згодою. Чоловік також зазначив, що постраждала займається наданням ескорт-послуг.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", екс-дружину топ-менеджера "Лукойлу" Валентина Іванова пограбували в під'їзді будинку, коли жінка, будучи під дією алкоголю, заснула, не дійшовши до квартири. Про це пишуть російські ЗМІ. У Лізи Адаменко вкрали кільце з діамантом вартістю 47 мільйонів рублів. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вона заснула в під'їзді, цим і скористався злодій.