Стали відомі подробиці вчорашньої нічної стрільби на Грушевського у Печерському районі столиці.

"Страна" повідомляє, що бійка почалася після того, як водії трьох автомобілів Kia,Mazerati і Toyota (всі на київській реєстрації) не поділили дорогу. Всі вони рухалися в попутному напрямку по Парковій дорозі у бік вулиці Грушевського.

Джерела в патрульній поліції розповіли, що при виїзді з Паркової водій автомобіля Кіа скоїв аварійнонебезпечний маневр - простіше кажучи "підрізав" Mazerati через що сталося зіткнення люксового італійського спорткара з Kia і Toyota.

Водіями всіх автомобілів виявилися молоді люди, тому вирішити ситуацію мирним шляхом не вийшло. Повідомляється, що водій Mazerati вискочив з машини і підбіг до Kia, проте водій звідти не вийшов,а вирішив вести бесіду не покидаючи авто. Чоловіка, який знаходився за кермом італійського спорткара подібна поведінка розлютила - він вихопив пістолет і зробив більше десяти пострілів в лобове скло Kia. Після цього зник з місця події в невідомому напрямку і зараз його пошуками займається поліція.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З'ясувалося, що Mazerati, якою він керував, належить за документами іншому молодому киянину.

Поліція
Поліція

В момент, коли на Грушевського прибула поліція, на місці події були лише водії і пасажири Kia і Toyota. Примітно що ці хлопці виявилися також не беззбройними. У пасажира Toyota був гумостріл з роздільною здатністю, а в салоні Kia
і зовсім знайшли предмет, схожий на ручний гранатомет. Він направлений на експертизу.

Так як потерпілих внаслідок ДТП не було, поліція завела кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Нагадаємо, що в українській столиці в ніч з 22 на 23 березня стався страшний інцидент. Відомо, що в результаті жорсткого конфлікту центральні вулиці Києва почули звуки стрілянини.

Як повідомляв Знай.uа, озвірілий водій вантажівки влетів у натовп: дорога закривавлена і всіяне тілами, відео дикого нападу розлетілося мережею.

Також Знай.uа писав, терористи рознесли відразу п'ять мечетей: люди бояться вийти на вулицю.