Пізно ввечері неділі, 24 березня, на вулиці Північній в Оболонському районі Києва сталася масштабна ДТП. Там зіткнулося три автомобілі.

За інформацією очевидців, Jeep "вилетів з дороги на зелену зону", де зіткнувся з Peugeot і Daewoo, які влаштували тут парковку.

За попередніми даними, водій Jeep рухався по вулиці Північній і вилетів з дороги на зелену зону, де зніс Peugeot і захистом двигуна "сів" на Daewoo. Власника Cherokee госпіталізували з незначними травмами.

Аварія сталася близько 23:00. Про це Інформатор дізнався на місці події.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Jeep їхав у сторону Північної Оболонського проспекту і, побачивши на дорозі собаку, спробував її об'їхати і врятувати тварину. Таку версію озвучили друзі кермувальника. Відтак, автомобіль винесло на узбіччя, де були припарковані Daewoo і Peugeot. Cherokee спочатку влетів у француза, після чого передня частина Jeep опинилася зверху на Sens. Всі три машини отримали серйозні пошкодження.

Попередньо, Jeep рухався на високій швидкості, так як удар під час зіткнення був дуже сильним. Власника Jeep госпіталізували з незначними травмами для більш детального огляду. На щастя, більше ніхто не постраждав.

Цікаво, що власники автомобілів, які стояли на узбіччі, також є безпосередніми порушниками. Так як стоянка на зелених зонах суворо заборонено. Дійсно винуватець того, що сталося йшов від зіткнення з собакою, яка перебігала дорогу, невідомо.

Його товариші кажуть, що він намагався уникнути зіткнення з выбежавшей на дорогу собакою, але власник Daewoo заявив, що той був п'яний. Тест на алкоголь показав 1,64 проміле.

Наголошується, що автомобіль рухався зі значним перевищенням швидкості, про що свідчить сила удару.

Відео з місця ДТП:

Нагадаємо, труп збирали по частинах: в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві таксист на величезній швидкості протаранив Peugeot: зім'яло як жерстяну банку, трьох намагаються врятувати.

Також "Знай.uа" писав, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії: що сталося насправді.