Столичні копи отримали повідомлення про те, що офіс кандидата в президенти Анатолія Гриценка заміновано. Копам довелося терміново реагувати та виїхати на місце події.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Анатолія Гриценка в соціальній мережі Facebook.

Фото з місця інциденту

"Працюючи в Дніпрі, тільки що отримав таке повідомлення з київського штабу: до нас в партійний офіс приїхав наряд патрульної поліції, а також слідча група. Повідомили, що надійшло анонімне повідомлення на телефон 102 про замінування офісу кандидата в президенти Анатолія Гриценка із зазначенням адреси вулиця Антоновича, 23-Б", - написав Анатолій Гриценко.

Гриценко додав, що поліція евакуювала людей з будинку і чекає оперативну групу з кінологами для перевірки будівлі. У поліції Києва повідомили, що на місці працюють правоохоронці, і результати перевірки озвучать незабаром.

Пізніше з'явилася інформація, що невідомий подзвонив на номер 102 і заявив, що під час розпиття алкогольних напоїв напередодні ввечері його знайомий казав про замінування офісу Гриценка і навіть показав йому пакет з пристроєм, схожим на вибухівку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління і фахівці профільних служб. Проводилась евакуація людей з приміщення і ретельна перевірка будівлі і прилеглої до неї території. Небезпечних предметів не виявили", - йдеться в повідомленні.

В даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Копи розшукують чоловіка, який повідомив про замінування, і його товариша, який планував скоїти злочин.

Варто нагадати, що кандидат у президенти і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко прокоментувала чутки про "об'єднання" з Анатолієм Гриценком, який може суттєво змінити кінцеву картину волевиявлення українців. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. Під час розмови Юлія Тимошенко заявила, що "було б чудово бути з Анатолієм Гриценком в одній демократичній команді після політичних перегонів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти Анатолій Гриценко розповів, кого бачить на посаді прем'єр-міністра в разі своєї перемоги, про що політик заявив на своїй сторінці в Facebook.

"Мене часто запитували, кого на посаді президента України я хотів би бачити прем'єр-міністром України. Відповідаю, це Андрій Іванович Садовий", - зазначив він. Більш того, Гриценко розповів, чому бачить на такій важливій посаді саме Садового.

Нагадаємо, Гриценко кинув сміливий виклик Зеленському: люди повинні почути відповіді.

Як повідомляв Знай.uа Бойко хоче залізти до Тимошенко, навіть придумав привід.

Знай.uа писав, політолог: як і очікувалося Банкова використовувала Бойка для "поцілунку Іуди".