Поліція Корабельного району Херсона призначила експертизу по справі про розбещення малолітньої дитини.

Про жахливу історію, яка сталась на Херсонщині, повідомляє місцеве видання t.ks.ua. Трирічна дівчинка, яка проживає з татом після розлучення батьків, розповіла своїй няньці, що коли вона гостювала у матері, новий "друг" матері затіяв з нею дивну гру, торкаючись інтимних частин тіла.

Але це не вся шокуючі подробиці. За словами дитини, при цьому був присутній ще якийсь "дядько", який знімав всі ці "ігри" на мобільний телефон.

У службі ювенальної превенції Головного управління Національної поліції Херсонщини підтвердили, що особистості "друга" матері дівчинки і його знайомого вже встановлені.

Однак ці двоє заперечують свою причетність до розбещення малолітньої. При огляді їхніх мобільних телефонів ніякого порно зі сценами педофілії також не виявили. Чи є у чоловіків алібі, в поліції повідомити відмовилися, посилаючись на таємницю слідства.

З дівчинкою наразі працюють психологи і медики.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, у соціальних мережах опублікували фотографію рецидивіста, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні 10-річної дитини.

Жахлива історія сталася в Новомосковському районі Дніпропетровської області. Поліція затримала чоловіка, який зґвалтуванні 10-річну дівчинку. Жертву знайшли просто у кущах, роздягнену і всю закривавлену. Потерпіла знаходиться у вкрай важкому стані.

У затриманого на тілі виявили сліди крові, а сам чоловік був з ознаками наркотичного сп'яніння. Пізніше дівчинка впізнала його, а місцеві також підтвердили, що бачили цю людину неподалік від місця злочину.

Як з'ясувалося згодом, в 2010 році чоловіка вже судили за зґвалтування 10-річного хлопчика, а в 2018 році він вийшов на свободу.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з сіл Дергачівського району Харківської області рецидивіст-збоченець зробив спробу викрасти 9-річного хлопчика

Також Знай.ua писав, батько-збоченець розбестив доньку і заробив на цьому