У анексованому Криму, у Кам'янці, Сімферопольспівробітники ФСБ РФ затримали кількох осіб біля будинку Рустема Шейхалиева, куди вранці прийшли з обшуком, пише місцеве видання "Крим.Реалії".

Силовики оточили мікрорайон і стали закликати його жителів розійтися, але ті відмовилися, що призвело до бійки. В результаті двоє людей затримано, їх прізвища поки не відомі.

LIVE. Крым. Симферополь. Обыск у Рустема Шейхалиева. Задержали двоих людей из тех, кто пришёл поддержать своих соотечественников Эскендера Мамутова и Эмиля Зиядинова. 27.03.2019

Geplaatst door Крымская солидарность op Dinsdag 26 maart 2019

Нагадаємо, Росії розповіли, коли Путін зважиться на повномасштабне вторгнення: його зупиняє тільки одне.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Поки в Україні не пройдуть вибори, Россия не буде йти на ескалацію конфлікту на Донбасі.

Про це заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

Він зазначає, що Кремль і так зміг зав'язати більшість українських політиків з допомогою грошей, які постійно йшли протягом багатьох років до початку бойових дій на Донбасі і анексії Криму.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли повернеться Крим.

Як повідомляв "Знай.иа", путінські найманці жорстоко розправилися з вагітною українкою.

Також "Знай.uа" писав, що ФСБ почала полювання на українських заробітчан.