Поки в Україні не пройдуть вибори, Росія не йтиме на ескалацію конфлікту на Донбасі.

Про це заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

Він відзначає, що Кремль й так зміг зав'язати більшість українських політиків за допомогою грошей, які невпинно йшли протягом багатьох років до початку бойових дій на Донбасі та анексії Криму.

"Думаю, що контакти з усіма кандидатами встановлені давно. Йде взаємодія через олігархів, через комерційні структури. В Україні всі один одного звинувачують у тому, що вони є кандидатами від Путіна, – це така дуже мила форма політичного позиціонування. Загалом, майже всі тією чи іншою мірою пов’язані з Росією, зокрема з Кремлем", – зазначає Боровий.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Опозиціонер відзначає, що російські гроші вже дуже давно присутні в Україні та зав'язані з вищими українськими політиками.

Більше того Боровий відзначає, що Путіна зараз цілком влаштовує ситуація, що склалася в Україні. Адже українські силовики постійно сваряться між собою, а влада думає лише про самозбагачення.

"Після виборів агресія цілком можлива, оскільки це інструмент економічного впливу, військового шантажу. Звичайно, якщо новий президент буде займатися реформами, зміцнюючи, перш за все, економічну незалежність України, то він становитиме небезпеку для Росії. В цьому випадку можуть бути військові дії. Подібна ситуація була в Грузії в 2009 році", – підкреслив опозиціонер.

Раніше ми писали, що кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів про мовне питання в Україні і про те, як буде вселяти в російськомовних українців ще більше любові до України, а також про те, що "правильна пропаганда" може викликати бунти проти чинної влади в Росії.

"З мовного питання я б запропонував перше - люди з ОРДЛО повинні повернутися в поле розуміння того, що вони українці. Потрібно зробити російськомовний канал, який показував би прагматичні, правильні, реальні новини російською мовою для всього світу", - розповів зеленський.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли повернеться Крим.

Як повідомляв "Знай.ua", путінські найманці жорстоко розправилися з вагітною українкою.

Також "Знай.ua" писав, що ФСБ почала полювання на українських заробітчан.

Посадити Порошенка стало бажанням №1 всіх його конкурентів. Сергій Гайдан