У середу, 27 березня, стало відомо про те, що в Дніпрі співробітники пожежної служби приїхали на терміновий виклик у місцеву поліклініку. За повідомленням представників ДСНС Дніпропетровської області, у поліклініці № 4, що знаходиться на вулиці Ламаній, сталася велика пожежа.

Рятувальники приїхали за вказаною адресою негайно і встановили, що на території поліклініки загорівся один із лікарських кабінетів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як з'ясувалося, загоряння було на першому поверсі, в кабінеті гінеколога. Рятувальники припустили, що в цьому приміщенні замкнуло проводку, після чого загорівся тапчан і вся документація.

Повідомляється, що співробітників і пацієнтів медичного закладу одразу евакуювали. Завдяки оперативній роботі співробітники пожежнорятувальної служби локалізували загорання і запобігли поширенню вогню на сусідні території. На щастя, в даному інциденті ніхто не постраждав.

Раніше ми писали, що в середу, 27 березня, в Києві замінували великі торгові центри Gulliver і Skymall. Дзвінок на лінію екстрених служб про вибухівку в ТРЦ Gulliver надійшов близько 16:40. На місце події прибули правоохоронні органи, медики і пожежники. Всіх відвідувачів евакуювали.

У середу також надходила інформація про те, що вибухівку шукають у популярному столичному ТРЦ Skymall. Адміністрація торгового центру отримала анонімний дзвінок про мінування.

Нагадаємо, невідомі увірвалися в населені пункти Огассагу і Велінгара (Малі), вбили 110 пастухів і знищили село. Невідомі, одягнені як мисливці донзо, здійснили збройний напад на пастухів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у столиці Азербайджану Баку сталася масштабна пожежа в торговому центрі. Вогонь охопив торговий центр Діглас на проспекті Гара Гараєва в Нізамінському районі Баку. Для гасіння пожежі направили понад 10 пожежних розрахунків і два вертольоти.

Також портал Знай.иа писав, що Москву огорнув величезний чорний стовп диму. Масштабну пожежу бачили з усіх кінців підмосковного Чехова. Там загорілись склади з пальним. За даними пожежників, приблизна площа, яку охопив вогонь, 2,5 тисячі м².