Трагічний інцидент стався в горах. Позашляховик, в якому люди підкоряли гору, зірвався з гори і кілька разів перекинувся під час ралі в російському Геленджику.

Варто відзначити, що під час катання на автомобілі високої прохідності по гірській місцевості, автомобіль не втримався і зірвався з гори. Інцидент зафіксували на відео очевидці трагічної події.

У машині перебувало двоє людей – Михайло Чайковський і Олександр Єрижинський. Примітно, що обидва чоловіки - чемпіони Ростовської області з трофі-ралі. Один з них загинув під час трагічного падіння позашляховика. Внаслідок падіння автомобіля водій і пасажир отримали травми не сумісні з життям. За життя другого зараз борються лікарі.

Останнє відео з’явилось із екіпажем №49. А вже наступного дня їх машина втратить зчеплення з дорогою при підйомі в гору і зірветься вниз…

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На жаль, під час катання на автомобілі високої прохідності по гірській місцевості не врятувало від трагічного випадку, автомобіль зірвався з гори.

Нагадаємо, у Карпатах машина з людьми зірвалася з гори: є постраждалі. В українських горах під час трофі-рейду позашляховик з екіпажем зірвався з гори. Інцидент стався в селі Карпатське Турківського району Львівської області.