Українські моряки опинилися в полоні нігерійських піратів, передає Морський інформаційний центр. Уточнюється, що заручників вивезли в невідомому напрямку. Їх доля залишається загадкою з суботи, 30 березня, коли стався цей жахливий інцидент.

Були захоплені члени екіпажу контейнеровоза Contship Oak, серед них, як повідомляється, перебували українці. Точна кількість українців, яких викрали зловмисники, не уточнюється.


"30 березня 2019 року група озброєних нігерійських піратів проникла на борт контейнеровоза Contship Oak (IMO 9373917, LBR), що стоїть на якорі Дуала (Камерун, протоку Бонні, Гвінейська затока), забрала всі цінні речі, взяла в заручники чотирьох членів екіпажу і вивезла їх у невідомому напрямку", - повідомили у відомстві

Як повідомили родичі одного з українських моряків, серед заручників є кілька моряків з України. Але їх точна кількість невідома.

Про ситуацію з моряками були повідомлені МЗС України та консул України в Нігерії.

В даний час судно, побудоване в 2007 році і належить компанії Contships (Греція), ошвартоване в порту Дуала.

Нагадаємо, НАТО стане кісткою в горлі Путіна: будуть захищати на землі, у воді і в повітрі, ворог не прорве цю оборону.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, телефони Коломойського, Зеленського, Ткаченко: Ляшко влаштував істеричний "злив" в Facebook.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що українці показали вражаючу міць "Козака-2".

Як повідомляв "Знай.uа" бойовики забрали життя легендарної волонтерки, що пішла на фронт добровільно.