У ніч з суботи на неділю, 14 квітня, біля Кентшина у Вармінсько-Мазурському воєводстві у північно-східній Польщі трапилась прикра дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок ДТП загинули двоє українців.

За інформацією польських правоохоронців, автомобілем, який розбився об дерево, подорожували четверо людей. Серед них – громадяни України та Грузії. Двоє пасажирів - українці віком у 23 і 30 років, на жаль, вони загинули на місці фатальної автопригоди. Водій і третій пасажир - обидва вони грузини, отримали травми.

"Загинули пасажири, що сиділи на правій стороні автомобіля. Той, хто був поруч із водієм, мав прикріплені ремені безпеки, а пасажир із заднього сидіння, ймовірно, не був застібнутий ременем безпеки", - зазначила представниця поліції в Кентшині аспірант Моніка Данєляк.

"Сила удару в дерево була настільки велика, що двигун випав, і він лежав на відстані 12 метрів. Він все ще горів, коли прибули пожежники", - додав капітан пожежників Каміль Ґольон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі подробиці і обставини трагедії вивчають правоохоронціпід наглядом районної прокуратури Кентшина. У водія взяли кров, аби перевірити, чи він був тверезим.

Нагадаємо, язики полум'я перетворили авто на факел: жахлива ДТП у Києві потрапила на відео.

Трагедія сталась у ніч на неділю, 14 квітня, на Дарницькій площі в Києві. Там зіткнулися два таксі Mazda 3 і Hyundai Elantra, внаслідок чого обидва автомобілі загорілися. Наразі вже відомо, що на місце катастрофи відразу ж прибули рятувальники, які боролись із вогнем близько 20 хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харкові у п'ятницю, 12 квітня, сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, у результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також "Знай.ua" писав, що мешканців України очікує справжня транспортна "революція" - українцям пообіцяли замінити всі маршрутні таксі на сучасні автобуси. За словами Володимира Омеляна, до 2030 року всі міські маршрутки в Україні будуть замінені на сучасні Неоплани і їх аналоги.