В Російській Федерації продовжують відбуватися незбагненні людській свідомості події. Так, в Мурманській області в місті Апатити неадекватний громадянин викрав броньований гусеничний тягач і врізався в магазин, намагаючись його пограбувати.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що аварія сталася ще 10 січня минулого року, проте фото з місця ДТП з'явилося лише днями. Так, рано вранці місцевий житель викрав з автошколи ДОСААФ гусеничний легкоброньований тягач і відправився на ньому кататися по місту. Розвертаючись біля одного з будинків, він не впорався з керуванням; МТЛБ розтрощив припарковану поблизу іномарку і в'їхав в магазин "Сім'я".

Після скоєння ДТП, чоловік зайшов у зруйнований магазин і вкрав там пляшку вина. Пізніше правоохоронці затримали зловмисника.

Варто нагадати, що в українській столиці тягач з бронетехнікою прямував у бік Академмістечка. Однак в один прекрасний момент водій зрозумів, що проїхати під шляхопроводом, по якому проходить проспект Перемоги, він не зможе. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ. Зазначається, що тягач з бронетехнікою рухався в напрямку від Шпалерного ринку до Академмістечка. У якийсь момент його водій зрозумів, що проїхати під шляхопроводом у нього не вийде. Через застряглий тягач на даній ділянці дороги утворився великий затор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ряди проросійських найманців на окупованому Донбасі продовжують рідшати. Вони несуть значні бойові втрати через низький рівень підготовки бойовиків та їх недбалості. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Двоє військовослужбовців загинули в аварії за участю військової бронетехніки.

Нагадаємо, бойовики використовують бронетехніку для вилазок за горілкою.

Як повідомляв Знай.uа весняний призов 2019: скільки заплатять українським строковикам.

Також Знай.uа писав, з в'язниці втік особливо небезпечний злочинець: українські копи попереджають про небезпеку.