В Івано-Франківській області сталося страшне: двох пенсіонерів, які доводилися один одному подружжям. Їх знайшли повішеними у власному будинку.

Трагедія трапилася в селі Нижній Березів Косівського району. Страшну знахідку виявили сусіди, і негайно побігли до сільського голови, а той зателефонував у поліцію.

Основною версією події закономірно вважається самогубство. Жінці було 59 років, чоловікові - 66. Мотиви вчинку невідомі, тіла подружжя передали на експертизу.

Поліція почала розслідування, відкрито кримінальну справу. Тіла направлені на експертизу

Виготовлення відкрито за статтею 115 КК України ("вбивство")

Нагадаємо, Загадкове самогубство солдата-строковика поставило всю Україну на вуха

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляє війна на Донбасі забрала життя понад трьох тисяч мирних людей. Так дані оприлюднили представники Управління Верховного комісара ООН по ситуації з правами людини в Україні. У звіті вказують цифру 3 тисячі 23 людини – рівно стільки мирних громадян загинули, починаючи з 2014 року, коли окупанти вдерлися на Донбас і по сьогоднішній день.

Як повідомляв "Знай.uа", Підліток вирішив піти з життя у прямому ефірі: все, з мене досить.15-річний підліток наклав на себе руки прямо в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, в якій все пояснив.