У Харкові невідомий кинув гранату в автомобіль на вулиці Старо-Григорівській, у результаті чого постраждав 45-річний водій авто, житель Зміїва. Про це йдеться у повідомленні поліції Харківської області.

Прикра подія трапилась 28 квітня близько 16:46. Правоохоронці вияснили, що невідомий кинув гранату через вікно в автомобіль Toyota.

"Невідомий кинув гранату через вікно в автомобіль "Toyota". Від вибуху постраждав 45-річний водій автівки, мешканець міста Зміїв Харківської області", - сказано в повідомленні.

Від вибуху постраждав 45-річний водій автівки, мешканець міста Зміїв Харківської області. Останній в тяжкому неконтактному стані доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

В рамках проведених оперативних заходів правоохоронці за скоєння даного злочину затримали 33-річний харків’янина.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) ККУ. Зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Наразі поліцейські встановлюють всі подробиці іобставини події, а також мотиви таких неадекватних дій.

За словами очевидців, до транспортного засобу підбіг невідомий неадекват, який був одягнений у куртку і джинси. Чоловік кинув вибухову суміш ціленаправлено в автомобіль, у якому знаходився водій. В результаті вибухом пошкоджено салон машини. Внаслідок інциденту важко травмувався водій автомобіля, який наразі знаходиться у лікарні. Медики оцінюють його стан, як важкий. Словом, здоров’я людині добряче підірвали, якщо той виживе.

Нагадаємо, у Києві неадекват облив помешкання бензином і підпалив, є загиблий.

Як повідомляв Знай. ua, у центрі Києва невідомий у балаклаві підпалив автомобілі на очах у перехожих.

Знай. ua писав, що на державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех.