У суботу, 13 квітня в центрі Києва біля Національної філармонії України невідомий чоловік у балаклаві підпалив дві машини. Про це повідомили в прес-службі управління Національної поліції у Києві.

Повідомлення про те, що на вулиці Володимирський узвіз горить авто надійшло до чергової частини Печерського управління поліції. Негайно на місце події виїхали пожежники й слідчо-оперативна група.

"За словами свідків, до транспортного засобу підбіг невідомий у балаклаві, який був одягнений у світлу куртку і джинси. Чоловік кинув запалювальну суміш в один з припаркованих автомобілів. В результаті вогнем пошкоджено дві машини. В результаті події ніхто не постраждав", - наголошується в повідомленні.

На даний момент правоохоронні органи проводять ретельний огляд місця події і точно визначити причину займання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зусилля співробітників поліції спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння правопорушення. Після проведення перевірки буде дана правова кваліфікація події", - уточнюють в поліції.

Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту патрульної поліції.

Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли до тла. Варто відзначити, що відразу ж після виклику рятувальники за лічені хвилини прибули на місце пожежі.

Нагадаємо, у Києві неадекват облив помешкання бензином і підпалив, є загиблий.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві вогонь поглинув цілий будинок.

Знай. ua писав, що на державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех.