Важке зіткнення вантажівки з тягачем і автобусом пенітенціарної служби, що перевозив ув'язнених, закінчилось смертю однієї людини і важкими травмами 14 осіб. Вся техніка згоріла.

У четвер, 2 травня, в Празі тюремний автобус, в якому знаходилися дев'ять ув'язнених і 10 службовців тюремної варти, зіткнувся з тягачем з причепом-платформою, на якій знаходилися два американських танки періоду Другої світової війни. Про це повідомила журналістам представник МВС Чехії Петра Кучерова.

"При зіткненні автобус пенітенціарної служби, в якому знаходилися дев'ять ув'язнених і 10 службовців тюремної варти, загорівся. Загинув один із охоронців, а 14 отримали поранення різного ступеня тяжкості - двоє його колег", - зазначила представник МВС.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Три години, поки усували наслідки ДТП, траса була перекрита.

Значні пошкодження отримали американські танки M3-Stuart і M36-Jackson, що належать військовому музею, розташованому неподалік міста Яблунець в Північній Чехії. Історичну техніку перевозили в місто Пльзень на заході Чехії, де в п'ятницю, 3 травня, починаються урочистості з нагоди 74-ї річниці визволення міста армією США.

Нагадаємо, автобус на повній швидкості протаранив натовп людей.

У японському місті Кобе муніципальний автобус врізався в натовп пішоходів. У результаті події загинула одна людина, ще семеро отримали травми різного ступення тяжкості.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Польщі таксист на повній швидкості протаранив українця.

Також Знай.ua писав, смертельна ДТП за участю двох автомобілів сталася у Львівській області. Інцидент стався на трасі між селами Добрячин і Завишень у Сокальському районі, що на Львівщині. На місце катастрофи терміново прибули підрозділи ДСНС, через затиснення людей всередині авто.