Будинок депутата Павла Пинзеника пограбували.
Інцидент стався під Києвом у смт. Глеваха, - повідомляють "Українські Новини"
Як стало відомо, четверо осіб скоїли розбійний напад на будинок депутата Верховної Ради від фракції "Народний фронт", першого заступника голови комітету з питань регламенту та організації роботи парламенту Павла Пинзеника.

пограбування

"4 невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад на будинок в Глевасі Київської області. Вони зв'язали господаря оселі та його дружину і викрали їх гроші", - розповіли у Нацполіції області.

Павло Пинзеник

Суму викрадених коштів речник поліції Микола Жукович не назвав.

гроші

Наразі поліція займається пошуком злочинців, усі деталі інциденту з'ясовуються.

поліція

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, епатажна співачка Maruv , яку обрали для участі в Євробаченні-2019, але вона відмовилася представляти Україну, стала жертвою зухвалого пограбування. Її вдруге обікрали в аеропорту МАУ, і цього разу темпераментна Maruv вже не змогла стримати своїх емоцій і не вибухнути нецензурної тирадою.

Як повідомляв портал Знай.ua, невідомі зухвало пограбували храм, вдерлись та поцупили скриньку з пожертвами вірян.

Також Знай.ua писав про те, що чоловік зі шкарпетками на руках намагався вкрасти сейф просто посеред білого дні з автостоянки. Коли чоловік побачив, що такими нелегкими зусиллями він вкрав всього 410 гривень, просто розплакався.