Епатажна співачка Марув, яку обрали для участі в Євробаченні-2019, але вона відмовилася представляти Україну, стала жертвою зухвалого пограбування. Її вдруге обікрали в аеропорту МАУ, і цього разу темпераментна Марув вже не змогла стримати своїх емоцій і не вибухнути нецензурної тирадою.

Зірка бізнес-класом з Києва до Дубай, і її валізи пошкодили і витягли з них багато особистих речей.

"Шановні МАУ, ви оху*ли? Другий раз я лечу вашої авіакомпанією, і в мене другий раз розкривають валізу і крадуть звідти речі. Мало того, ще й зламали обидві валізи, з якими я летіла. Скільки, бл*дь, можна?!", - обурилася MARUV на своїй сторінці в Instagram.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, похвалилася кадром з яскравій фотосесії, позуючи в чорній напівпрозорої водолазці і латексних рукавичках на жовтому тлі. Так артистка описала свій настрій досить дивною фразою, вирішивши, що філософствує.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Філософія дня: «Віскі в лещата, соски в шкарпетки»", - лаконічно підписала MARUV.

Нагадаємо, легендарна американська співачка Мадонна планує виступити на пісенному конкурсі Євробачення в ізраїльській столиці.

Раніше Знай.uа повідомляв, переможниця українського Нацвідбору на "Євробачення 2019" MARUV показала нове пікантне фото.

Знай.uа писав, MARUV по приїзду з Тель-Авіва спіткав неприємний казус. Її пограбували в українському аеропорту Бориспіль, коли співачка поверталася з концерту з Тель-Авіві.