Продавець меблів Джейсон Паджетт з США був звичайним, і не самим обдарованим хлопцем. Він захоплювався лише тусовками і дівчатами, але один доленосний вечір перетворив його на справжнього генія, який бачить математику у всьому. Навіть чистячи зуби, він керується математикою, підставляючи зубну щітку під кран 16 разів.

Одержимість математикою і здатність вирішувати складні рівняння, а також малювати фрактали, з'явилася в 2002 році через удар по голові.

Тусовщик Паджетт стояв біля караоке-бару, коли на нього напали двоє невідомих і пограбували, сильно вдаривши по голові. Під час удару Паджетт побачив сильний спалах, і перестав думати. Він знайшов себе стоячим на колінах і не розуміючим, де він, хто, і як сюди потрапив.

У найближчій лікарні у Паджетта діагностували струс мозку, вкололи знеболювальне і відправили додому.

Джейсон Паджетт з дружиною

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У чоловіка почала змінюватися поведінка. Спочатку розвинувся ОКР (обсесивно-компульсивний розлад) і панічна боязнь мікробів. Він весь час мив руки. Також змінився зір. Все, що мало вигнуту форму, виглядало складається з ліній, крапок і смужок. Світ почав виглядати для Паджетта, як гра "Маріо" на ретро-приставці. Його це захоплювало і лякало одночасно. У зв'язку з цим, Джейсон захопився математикою і фізикою. Ази невідомих йому раніше наук, він збагнув через інтернет. І став генієм.

В результаті численних досліджень МРТ і психіатричних експертиз, з'ясувалося одне: Паджетт не звихнувся, а дійсно в ньому відкрився унікальний дар. Зараз Джейсон став ученим і працює над складними розробками. Він каже, що йому соромно за своє минуле, і він ні за що б не хотів у нього повернутися, але хотів би, щоб люди побачили світ таким же.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Аллу Пугачову зцілив удар по голові.