70-річна Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова, наперекір похилим років радіє життю і виховує удвох з молодим чоловіком Максимом Галкіним двох прекрасних дітей - Лізу і Гаррі. Пугачова купається в народній любові і часто ділиться з публікою та журналістами історіями з особистого життя, розповідає про своє здоров'я і попередніх шлюбах. Також Алла Борисівна є глибоко віруючою людиною, і нещодавно повідала журналістам історію самого дивного зцілення свого життя.

Якийсь час тому Алла Пугачова страждала проблемами з вестибулярним апаратом і страждала постійними запамороченнями.

"Фігня така: встаєш і падаєш. Паморочиться голова. Тому і на літаках не літаю. А почалося у мене це в Юрмалі. Спершу думала, що пройде. Не пройшло", – згадала Пугачова.

Коли недуга вперше дав про себе знати, співачка була в гостях у подруги Лайми Вайкуле. Приятелька показала Примадонну американським медикам.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Вони говорять: у вас є тільки один спеціаліст по цій темі, Мельников в Москві. Я кричу: "Швидко квитки на літак!" Це був мій перший політ за багато років. Знайшла, додзвонилася, пішла. Поставив на ноги. Вправи, спеціальні окуляри, дослідження…" – розповіла Алла Пугачова.

На радощах зірка, взявши дітей в оберемок, полетіла на відпочинок в Італію. Коли прийшов час лягати спати, Примадонна знову відчула нездужання. Лежачи на лівому боці, Алла Борисівна відчувала запаморочення.

Артистка тоді злякалася – на носі концерт у Росії, а вона застрягла в Європі. Як повертатися на батьківщину? "Давай молитися. Кажу: "Господи, за що ж мені таке? Зроби що-небудь, це ж неможливо так. І як я тепер буду?" – додала вокалістка.

Вищі сили почули заклик знаменитості. Зцілення настало швидко і несподівано.

"Піднімаюся по драбинці в свою кімнату, а там фрамуга у вікні закрита – натискаєш на неї, і вона відкривається. Я думаю: душно якось, відкрити треба. Натискаю, а вона – хлоп, і прямо мені по голові. Аж в очах потемніло. Думаю, ну ладно, ось і помолилася… І що ти думаєш? Минуло все! Тьху-тьху", - розповіла зведа.

Нагадаємо, Кіркоров спробував відбити Пугачову у Галкіна піснею: ось це подарунок на ювілей.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.