Відомий скандальний російський співак Філіп Кіркоров часто ділиться з фанатами новими кадрами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився "подарунком для Алли", в честь 70-річчя його колишньої дружини Алли Пугачової. Так, артист виконав одну з улюблених пісень у репертуарі Примадонни "Пізно" і ще одну особливу композицію дуетом з Ігорем Ніколаєвим в "Крокус Холі", а ювілярку прищли привітати сім'я, кращі друзі і колеги по роботі.

"«ПОДАРУНОК ДЛЯ АЛЛИ». TRIBUTE TO ALLA PUGACHEVA @alla_orfey 8.04.19

6.04.19 в багатотисячному «КРОКУС СІТІ ХОЛ» відбувся унікальний TRIBUTE незрівнянної ЖІНКИ, ЯКА СПІВАЄ - АЛЛИ ПУГАЧОВОЇ.
Кращі Артисти країни присвячували пісні улюбленій Співачці і виконували свої улюблені пісні з її репертуару!
Я з задоволенням вибрав одну з найулюбленіших пісень з репертуару Алли -«ПІЗНО», автором музики якої є сама Алла на слова Іллі Рєзніка, ну а другу композицію в цей вечір ми вибрали і присвятили улюбленій іменинниці разом з моїм великим другом, автором одних з найкращих Хітів у виконанні Алли Пугачової - Ігорем Ніколаєвим @igor_nikolaev_music . Це навіть не пісня - це сповідь, це монолог, це одкровення ,визнання і захоплення Великій Співачці!
Ми з Ігорем дуже сподіваємося, що те, що ми створили сподобається глядачам і самій Аллі. Ну а вся країна зможе це все побачити у День грандіозного Ювілею 15 квітня на Першому Каналі🎼🎼", - поділився емоціями Кіркоров. Фолловери не пройшли повз: "Молодець!!! Щиро і зворушливо! Шикарний подарунок для іменинниці! 🙏❤️👏🏻👏🏻👏🏻", "Напевно ще кохає її", "Так зворушливо,проникнення,з такою любов'ю і ніжністю!💕", "Дуже зворушливо ❤️".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.